2 Nisan 2018 Pazartesi

2017 Güncesi

Birkaç ay geç kalmış olsa da, nurtopu gibi bir 2017 güncesi hazır. Son yıllarda Umut da ben de burayı ölüme terk etmişiz gibi oldu; eskisi gibi inceleme yazıları yazamasak da Kediler ve Kitaplar en azından film/dizi/kitap/oyun önerileri yapmaya devam ettiğimiz bir yer olarak kalsın istiyoruz. Efendim bu güncedeki kapak ve afişler, 2017 yılı içinde (ve 2018'in ilk aylarında) okuduklarımız, izlediklerimiz ve oynadıklarımız arasından, sizlere önerecek kadar güzel bulduklarımız oluyor. İmleçle üstlerine gelip durunca adları çıkıyor, tıklayınca da ilgili sayfalara gidiyorsunuz. İyi seyirler, keyifli okumalar!



































10 yorumcuk:

Taro dedi ki...

Oooh izlenecek birsürü yeni şey çıktı! ^.^

Judy Abbott dedi ki...

Sezgin Kaymaz gördüğüme çok sevündim listede, en sevdiğim yazar. Bu kitaptan esinle her yaz ailecek geleneksel kömüş günü şenlikleri düzenlemeye başladık:) Zindankale'yi okudun mu? Lucky, Kün, Zindankale en sevdiklerim, bir de Deccalin Hatrı :)

Çavlan dedi ki...

Kömüş günü şenlikleri en sevdiğim öykü oldu :D zindankale'ye henüz cesaret edip başlayamadım, bu yılki listemde lucky de var :)

Alielle dedi ki...

Listeyi birkaç inceledim ama yorum yazmamışım. Yine çok güzel şeyler okumuş, izlemişsiniz. Okusam mı diye düşündüğüm bazı kitapları da gördüm okumaya karar verdim. Emeğinize sağlık :)

Çavlan dedi ki...

@alielle teşekkürler :))

bm dedi ki...

Emeginize saglik...Breaking bad and The americans dizilerine sayenizde ulasmisdik..o gunlerden beri takip ediyoruz.. sevgiler from new jersey..

Edischar dedi ki...

Neden boş kalmış ki buralar şimdi

Çavlan dedi ki...

@edischar: biraz tembellikten :)

Alielle dedi ki...

2018 güncesi bekliyorum beklemeli miyim :))

Çavlan dedi ki...

@alielle birden gaza geldim hazırlıyorum :)