5 Ağustos 2013 Pazartesi

Buffy s3





























































































Kaynak: Almost got shagged + Whedonverse Gifs + Sunnydales

(GIF'lerin tamamının yüklenip hareketlenmeye başlaması için bir süre beklemeniz gerekebilir. Setler eksik görünüyorsa ya da bazıları kutucuk olarak kalıp açılmıyorsa, sayfayı yenilemeyi deneyebilirsiniz.)

Diğer BtVS GIF setleri: s1 | s2 | s3 | s4 | s5 | s6 | s7

8 yorumcuk:

Dr Blood dedi ki...

Harika derlemeler oluyor bunlar. Cok ozel bir diziymis gercekten, uzerinden kac yil gecse de degerini yitirmeyecek. Tesekkur ederiz bize bu hos nostaljik duygulari yasattiginiz icin.

barış dedi ki...

Faith'in ve Mayor'un sezonu. Onlarla ilgili daha çok GIF olsaydı keşke. Seks yapmaları yasak olan Angel ve Buffy, bir bölümlüğüne de olsa dönen Spike, lisenin ("big bang" ile) bitişi, Angel'ın kendi dizisine gidişi... Yine harika bir sezon. Sezonun favori karakteri: Oz. Sezonun nefret ettiğim storyline'ı: Sevgililerini birbiriyle aldatan Willow ve Xander. Favorim olan bölümler: The Wish, Doppelgangland, Helpless, Earshot, BAnd Candy, Lovers Walk, Bad Girls ve Consequences ve Graduation Day.

Adsız dedi ki...

Tatlıydı bu Spike.

even better than the real thing dedi ki...

2 ve 3, Buffy'nin en sevdiğim sezonlarıydı. GIF setleri de harika, en eğlenceli en önemli anları seçmişsin, hepsi birbirinden güzel. Bulduğum tek bir önemli eksiklik var, o da 3'ün finalinde Angel'ın Buffy'nin kanını içtiği sahne. O da olsaymış tadından yenmez olacaklarmış. Neyse, Giles'ı, Spike'ı, Willow'u burda görünce hepsini de ne kadar özlediğimi fark ettim. Diğer sezonları da büyük bir heyecanla bekliyorum (özellikle season sex'i -pardon six'i!) :D

Paris Blue dedi ki...

İçinde Spike'ın olduğu her sahneye bayıldım. B.'nin annesinin arkasında geçip yaptığı hareketler, ondan marşmelov istemesi, Willow'a Dru'dan dert yanması, Buffy ve Angel'a aşkla ilgili ders vermesi... Hepsi birbirinden harika :)

sweetthings dedi ki...

Cok komik ve eglenceli bir diziye benziyor... Seyretsem mi?

Ceren Z. dedi ki...

Ortaokulda delisiydim bunun, hey gidi be 10 sene geçti rahat. Angel ile Buffy'nin birlikte olmasını isterdim hep, sonra Angel diziden çıktı başka bir dizi geldi, Angel'ın sonunda Buffy'nin adı geçti ama Buffy görünmedi, hep aklım ikisinde kaldı.

ilahiler dedi ki...

harika