1 Ağustos 2013 Perşembe

Buffy s1

Belki diğer iki dizinin toplamından da uzun bir dizi olduğu, belki de akılda kalan ya da alıntısı yapılabilecek daha fazla sahneye sahip olduğu için, Buffy'den gif'ler seçip toplamak Angel ve Firefly kadar kolay olmadı. Sonuç olarak, her sezon için ayrı bir post oluşturmak gerekti. Diziye aşina değilseniz ya da İngilizceniz yoksa bu setler çok bir şey ifade etmeyecektir, ama benim gibi Buffy the Vampire Slayer'ın hayranlarındansanız, gif'lerin arasında gezinip eski zamanlara dalmak, pek hoş bir nostalji duygusu uyandırabilir içinizde. Ayrıca ilginizi çekerse: En İyi 10 Buffy Bölümü



































Kaynak: Almost got shagged. + Whedonverse Gifs + My naked knees are nervous


(GIF'lerin tamamının yüklenip düzgün görüntülenmesi için bir süre beklemeniz gerekebilir.)

Diğer BtVS GIF setleri: s1 | s2 | s3 | s4 | s5 | s6 | s7

4 yorumcuk:

Tarık Uzel dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel. Nasıl da özlemişim tekrar sil baştan izlesem mi ki bir daha.

elinize sağlık bu arada.

Çavlan dedi ki...

evet öyle bir istek uyandırıyorlar insanda :) bir sürü daha gelecek önümüzdeki günlerde, diğer sezonlar için!

Adsız dedi ki...

Bu saç modelini daha aşamadım. Ne kadar zaman geçerse geçsin ilk gifteki halini beğeniyo olucam. Ecnebiler buna girl crush diyor, ben de canını yediğimin avcısı diyorum.

barış dedi ki...

Merhaba, Kediler ve Kitaplar! Umarım bu kez kesin dönüş yapmışsınızdır ve yazmaya devam edersiniz :)

Sizin FB sayfanızdaki deyiminizle bu "GIF Cenneti"ne gelince: Hepsi güzel, hepsi de özlem duygusunun dibine vurduruyor :)

1. sezon BTVS'nin en ham, en amatör sezonudur. Çok düşük bütçeyle çekilmiştir, üstelik kısadır da. Master da dizinin villainları arasında en derin olanıdır diyemeyeceğim. Yine de Angel, Puppets, Nightmares ve tabi ki Prophecy Girl gibi çok özel bölümler vardır bu sezonda. Bir efsane için yeterince iyi bir başlangıç diyebiliriz.

Ayrıca BTVS tarihindeki kanımca en kötü bölüm de bu sezonda: I Robot, You Jane