27 Şubat 2012 Pazartesi

Tam 34 Gün Sonra...

Game of Thrones'un ikinci sezonu başlıyor! 8 aydır beklediğimizi düşününce, 34 gün hiçbir şey. Yeni sezon fotoğrafları ve fragmanı için buyrun yazının devamına.






































8 yorumcuk:

Nuranesc dedi ki...

Spoil olmamak ve büyünün bozulmamasi için henüz hicbir trailere bakmam :)

eucalyptus dedi ki...

ben asıl dizi geldiğinde her bölümün ardından 1 hafta beklemenin acısı nasıl olacak onu merak ediyorum...

Takipçi dedi ki...

ben tabii senin gibi kitapları okuduğum için, bana hiçbirşey spoiler olmuyor, yeni sezon haberlerini ve trailer'larını hevesle takip ediyorum o nedenle. bu son çıkan trailer yani yazının en altındaki de müthiş olmuş. fakat ya kitabın 3.sü yani türkçesi çıksın, ya da dizinin 2. sezonu başlasın artık, o ne uzun bir bekleyiş oldu öyle.

KadirBey dedi ki...

Çok heyecanlıyım.Dile kolay 8 ay oldu.Arya da bildiğin erkek olmuş ya.Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama 2. kitapta Robb'un sevgilisi falan yoktu hatırladığım kadarıyla...Neyse umarım 3. kitap bir an önce çevrilir ve şu günler çabuk geçer.

senay c dedi ki...

ne güzel bir haber,artık ümidimi kesmiştim

Kerem BLC dedi ki...

O kadar kararsızım ki, kitaplarını alıp okumaya başlasam mı? Yoksa sadece diziyi mi beklesem? Seriyi okuyan arkadaşlardan ricam görüşlerini benimle paylaşmaları :)

Çavlan dedi ki...

kerem blc: ben kitapları seviyorum ama halihazırda yazılmış olan kitaplarda neler olup bitiyor öğrenmek için 5 yıl bekleyemeyeceğimi düşündüğüm için başlamıştım, yani kitapların tadı tabii ki başka bana göre ama dizi de çok güzel, çok başarılı bir uyarlama. o yüzden kişisel zevk meselesi sanırım, kitap okumayı seviyorsanız başlayın ama tv dizileri daha çok hitap ediyorsa direkt diziden takip edin derim.

Kerem BLC dedi ki...

Cevabınız için teşekkürler. Hayattaki yaman çelişkilerimiz de hep bunun gibi güzel olsaydı :) Dizi olmasa kitaptan haberim olmayacaktı, kitapları okusam dizi daha da zevkli olacaktı kimbilir? İflah olmaz bir okur olarak başlayacağım seriye, dizinin bölümleri de kaymağı olsun kadayıfımın :)))