11 Ocak 2012 Çarşamba

Just Shut Up and Drive 2

Buraya yazmakta çok geç kaldım ama her oyunumu blogdan da duyurma geleneğimi bozmuş olmayayım: Yeni (ama eski) oyunum Just Shut Up and Drive 2'yi buradan oynayabilirsiniz.



İlk oyun tahmin ettiğimden çok daha fazla oynandı (şu an 36 milyonu geçmiş durumda), ama tabii bu herkesin sevdiği anlamına da gelmiyor, bazı portallarda genel olarak sevilirken bazılarında hiç sevilmedi diyebilirim :) Şikayetlerin genel olarak yoğunlaştığı iki nokta vardı, birincisi grafikler ikincisi de aşırı zor olmasıydı (ki bundaki en büyük suçu sürekli sürmenizi engelleyen kırmızı arabalara atabiliriz sanırım) :D Ben de ikinci oyuna bu noktalardan başlayayım dedim.

İlk defa bu oyunda her şeyi kendim çizmek yerine stok fotoğraflar ve 3d modeller kullandım (oyunun kendisi temelde yine 2 boyutlu ama). İstisna olarak, ufuktaki manzara çizimlerini yaptım eğlenceli olacağını düşündüğüm için (öyleydi de cidden). Buna rağmen çizimlerde nadiren de olsa fotolardan yararlandım (bulutlar ve çöldeki binalar).

Oyunu oynamak isteyenleri buradan alalım.










9 yorumcuk:

mit dedi ki...

Ben ilk oyunu gayet beğenmiş ve sevmiştim. Neyini beğenmemişler anlamadım doğrusu. Grafikleri de harikaydı zorluk derecesi de... Bu yeni nesil oyunculara anlam veremiyorum gerçekten de.

İkincisinin çıktığını bilmiyordum. Görsellere bakılırsa o da en az ilki kadar iyi. Onu da en kısa zamanda deneyeceğime emin olabilirsiniz.

Sevgiler...

okyay dedi ki...

1.si gibi bu da çok hoş olmuş! tebrik tebrik (:

irem dedi ki...

Oleeey oleeey çok da iyi olmuş çok da güzel olmuş muhteşem :)))

metallicgrey dedi ki...

Özellikle grfklere bayldim hiçte klasik araba yarışlarına yaraşan grafiklre değil çok güzeller!:)

Short Skirt Long Jacket dedi ki...

Çok başarılı olmuş ellerinize sağlık..

Mr Safari dedi ki...

acayip keyfili bir oyun olmus! 5 dakika bakicam diye basina oturdum, bir baktim butun track'leri bitirmisim ;) arka plan cizimlerine de bittim.

Mehmet dedi ki...

Kimse yanlış anlamasın ama ilk oyunun nesi beğenilmemiş hiç anlamadım.İlk oyunun grafikleri daha iyi bile diyebilirim yani.Ellerine sağlık çok başarılı olmuş, yeni oyunlarını da bekliyorum haberin olsun :D

Umut dedi ki...

Sağolun arkadaşlar, mutlu etti güzel yorumlarınız beni :) Oyun standart araba yarışı olunca retro grafikler herkese hitap etmeyebiliyor görebildiğim kadarıyla. Bir de o tarzda çok yetkin olmadığım için şimdi bakınca daha iyisi olabilirdi belki de diyorum. Gerçi bunu ne için demiyorum ki :p

Tekrar hepinize teşekkür ederim :D

Adsız dedi ki...

Şu görüntü Walking Dead'deki bi sahneyi hatrlattı ,yada anımsattı diyim daha doğrusu.Ben oyunlardan koptum lanet derslerin sınavların yüzünden.