14 Temmuz 2011 Perşembe

Hell Driver


Bu oyunu uzun süre önce tamamlamıştım esasında ama ancak yayınlandı, ben de derin bir oh çektim. Bir şeyi bitirdikten sonra onu insanlarla paylaşamamak yük oluyor insana. Buyrunuz buraya tıklayıp oynayınız.

Flash oyunları arasında kamyon oyunu diye bir tür gelişti son yıllarda, bilen bilir, bunlarda bir noktadan diğerine yükünüzü dökmeden taşımaya çalışırsınız. Flash oyun sponsorlarından biri de benden bu tarz bir oyun isteyince bu oyun ortaya çıktı. Süt şişesi taşıyan hantal kamyonlar çizmek çok zevkli gözükmediğinden, daha eğlenceli bir tema seçeyim dedim :D

Eskilerden farklı olarak bu oyunda sadece grafikleri ve müziği yaptım (kodları oyunu isteyen sponsor sağladı, gönderdikleri ses efektlerini falan da değiştirmeye kasamadım, o yüzden tanıdık gelebilir). Esasında müziği de profesyonel birilerine yaptırmayı tercih ederdim ama projelerin boyutları küçük olunca elden pek bir şey gelmiyor.

Oyun yine biraz zor oldu ama sanırım, zorlanırsanız suçu kendinizde aramayın :p Oyunun olayı gaza sürekli basmamak ve bol bol sağ-sol tuşlarıyla kamyonu dengelemekte yatıyor.

Bu yazı uzadıkça kendimi jüriye sunum yapan popstar yarışmacısı gibi hissetmeye başlıyorum, o yüzden bu kadar yeter. Yukarıdaki linki kaçırdıysanız, oynamak için buradan.





15 yorumcuk:

mit dedi ki...

Hahaha :) Süt şişesi taşımaktan eğlenceli olduğu kesin :) Renk paletini çok beğendim bu arada, ellerine sağlık.

irem dedi ki...

Ooh harika, tebriklerden bir demet :D Ben de açılmadı ama şimdi burdaki yasaklı veya eksik birşeylerdendir, akşam evdeki bilgisayarımda tekrar denicem lakin grafikler mükemmel görünüyor :)

Lord of Kobol dedi ki...

Çok etkileyici doğrusu, kutluyorum.

naked as we came dedi ki...

kurukafalı mezarlıklı temaya bayıldımm süper olmuş net <3

Bay Kavun dedi ki...

Ellerinize sağlık, truck oyunlarından hiç hazzetmem fakat Hell Driver'ın genel havası, teması harika, çok yaratıcı.

Batı dedi ki...

Acaip keyifli olmuş, görseller ve müzik adeta oyuna tat katmış. Kamyon oyunu diyip geçmemek lazım. Bence müzik yapmayı da asla bırakmaman lazım. Görsel açıdan ise arka plan olsun, renklerin uyumu olsun, taşların şirinliği olsun, sürücü olsun, yükleme bandı olsun arayüz olsun herşey mükemmel olmuş üstat vallahi ne denir, eline, aklına sağlık.

filmcankisi dedi ki...

tebrikleeer hayırlı olsun :)

closet monkey dedi ki...

Süper olmuş tebrik ;) Asıl yıldızı görselliği tabi ama müzikleri de sevdim ben valla, gayet profesyonel işi duruyor..

okyay dedi ki...

çok tatlı bir oyunmuş. :)

KadirBey dedi ki...

Neden bilmem ama resimleri görünce oyunun vampire fever aklıma geldi. O korsanlara çok küfür ederek de olsa severek bitirdiğim için bu oyununa da baştan 'kanım kaynadı.'Temaya bayıldım.Sürücüye ve kesik kola özellikle, sadist miyim neyim. :D Müzikler temaya uygun, hem rahatsız da etmiyor.Çok beğendim, zorlandım biraz ama her oyunda biraz zorluk olmalı bence. Sonuçta bitirilebiliyor. Eline sağlıkk.

çubuk makarna dedi ki...

vay be muhteşem. müzikler inanılmaz. bunun ios versiyonunu yapın lütfen. hem para kazanın hem acc. sayesinde çok daha zevkle oynayalım.

Korhan Korman dedi ki...

Kamyonu devirip duruyorum.. bu yazdığım argoda başka bişi demekti yazınca hatırladım. Ama cidden devriliyo. Hırs yaptım. Eline sağlık :)

Bu mesajı yazarken bütün kurukafalarım dökülmüş :(

Judy Abbott dedi ki...

ahahah çok eğlenceli:) ellerine sağlık Umut.

Umut dedi ki...

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. :)

@Korhan: Koptum hahaha, hiç düşünmemiştim cidden o terime uygunluğunu :D

esral dedi ki...

aa bu kamyon oyunları iphone içinde de patlamıştı bir ara yılbası zamanınde tee bu net su ana kdr gördüğüm en cillop tasarımlı eline sağlık :) darısı social game'lerine olsa da artık onları da oynasaksak...