19 Kasım 2013 Salı

Madville

Uzun bir aradan sonra nihayet yeni oyunumu bitirdim. Eğer deli bir adamın dünyayı kurtarış hikayesini kendi ağzından dinlerken binbir çeşit yaratığa karşı koyduğu ilginç maceraya atılmak istiyorsanız, oynamak için buradan alalım sizleri.



Eğer newgrounds veya kongregate favori portalınız ise, isimlerine tıklayıp oyunun oradaki versiyonlarını da oynayabilirsiniz, hatta oraya gitmişken bir de güzel puan verseniz ne hoş olur, ne güzel olur :)

5 sene önce (ki oyun yapmaya ciddi anlamda karar veriş dönemim oluyor o zamanlar) deselerdi ki, sevgilinle bir blog tutacaksınız, sen de bir sürü oyun yapacaksın ve hepsini oradan paylaşacaksın diye, ihtimal vermezdim, versem de geleceği noktayı hayal edemezdim herhalde. Ama bir şekilde oldu ve güzel oldu sanki. Şimdi dönüp bakınca “aa bunları yaptım ben zamanında” diyip mutlu oluyor insan bir yandan. Ama insanın doğası olsa gerek, Çavlan'ın ciddi incelemelerinin blogu getirdiği noktada, “yaratıkları patlat” temalı üstün eserimi paylaşmak biraz garip geliyor eskiye göre :)

Biraz da kendimden beklentilerim arttı ve aklımdaki şeyleri gerçekleştirdikçe heyecanlarım farklı yerlere kaymaya başladı sanırım, biraz farklı bir şeyler yapayım, hatta Çavlan’la birlikte yapalım istiyoruz. Veeee yazıyı sürüklediğim bu noktada acemi bir cliffhanger’la bitiriyorum.

Son olarak, Kediler ve Kitaplar okuyucusuna uzak olabileceğini tahmin etsem de, oyunu oynayıp yorum yapmak veya eleştirmek isteyen olursa duymak isterim.




























8 yorumcuk:

closet monkey dedi ki...

Tebrik tebrik tebrik :) Valla bayıldım çok şık olmuş..

Nuranesc dedi ki...

İllustrasyonlar bayagi guzel gorunuyor. Eve gidince acip oynayacagim. Elinize saglik.

Alp Gürtan dedi ki...

Eline sağlık çok zevkliydi. Oyun akıcılığı, teması vb şeyler hoşuma gitti. Tek eksik diyebileceğim şey oyun biraz kolay olmuş. Level 11'e geldiğimde bütün silahlarımı ve upgradeleri açmıştım. O noktadan sonra oyuna devam edecek etkenlerim azaldı.

Ha genede oynadım mı, o ayrı :)

Adsız dedi ki...

Nasıl yani bu oyunu tek sizmi yaptınız şimdi?

Mr Safari dedi ki...

oynamasi cok keyifli bir oyun olmus bravo :) yalniz ustte bir arkadas kolay bulmus ama aksine cok zor buldum bir turlu bitiremedim ama vazgecmek yok mucadeleye devam :))

Unknown dedi ki...

çok iyi oyun tebrikler

nihan dedi ki...

oynarken mausu bozdum -.-

canlı tv dedi ki...

Oldukça güzel olmuş ya çok sevdim :)