15 Ekim 2012 Pazartesi

Sefa Sepeti'nin Yeni Sahibi

Bir önceki yazıda bahsettiğimiz çekiliş sonuçlandı! Yazıyı yeni yorumlara bu sabah kapattık – 3. yılımızı kutladığımız yazıya gelen yorum sayısının 333 (3-3-3!) olması da ayrı bir hoşluk kattı için içine.

Sefa sepetini kazanan, 65. yorumun sahibi hayal-et oldu, tebrik :) Sevgili hayal-et, iletişim bilgilerinizi en kısa zamanda kedilervekitaplar@gmail.com adresine gönderin lütfen ki paketinizi hemencecik kargoya verebilelim.

Çekilişe katılan herkese güpgüzel yorumları için çok ama çok teşekkür ederiz!




(Aynı kişinin birden fazla kez yorum bıraktığı durumlarda, herkesin şansı eşit olsun diye ilk yorum haricinde diğerlerini yayınlamadık.)

12 yorumcuk:

Adsız dedi ki...

Oldu mu şimdi :( o kadar dedim ben kazanacağım diye.Bir teselli ödülünüz vardır herhalde. :) Hayal-et tebrikler. Kediler ve Kitaplar tekrardan nice yaşlara.

A-H dedi ki...

bana ciksa sasardim zaten :D
neyse hayal-et e bol keyifler diliyor ucundan birazcik kiskanip fesatlaniyoruz :))

Adsız dedi ki...

3090 üyeden 333 yorum.. :) Yine de şanslıymışız. :D

Nuranesc dedi ki...

Hayal-et sana da tebrikler ve keyifli okumalarla seyirler dilerim. Tekrardan Kediler ve Kitaplar için mulu yıllar ve başarıların devamını diliyorum.

irem dedi ki...

İnanamıyorum! Onun bir altında ben varım, 65 değil 66 çıksaymış benim adım çıkıyormuş... Bence 66 gelicekmiş aslında ama son anda sorun çıkmış. Olacak iş değil :))

zeynep dedi ki...

yooo !!! ama ödül çok güzel kazanana tebrikler :)

Unknown dedi ki...

3000 küsür üyeden ancak 300 küsür yorum. Valla kitap okumayı ne kadar sevdiğimizi gösteren bir araç olmuş aynı zamanda bu çekiliş. :D

Kazanan arkadaş umarım keyifle okur. :)

Unknown dedi ki...

66'nın çıkma ihtimali kalan 332 sayının çıkma ihtimaliyle aynı.
Hayal-et'e tebrikler, kediler ve kitaplar'a mutlu yıllar :)

hayal-et dedi ki...

çooook teşekkür ederim....çok mutlu oldum,herkese sevgiler:-)

Çavlan dedi ki...

Peri - ben öyle bakmıyorum, bir çekiliş var diye bir sitenin her takipçisi buna katılmak zorunda değil ki. Hem pakette kitap kadar film de vardı, "kitap okumama alışkanlığı"na bağlamak çok doğru olamaz gibime geliyor.

hayal-et - tekrar tebrikler, umarım güle güle okur & izlersin :)

Unknown dedi ki...

Selam Çavlan sen o zaman kozmetik dağıtan blogları pek görmemişsin sanırım. :) Adamlar birbiriyle yarışıyor. Yorumculardı kastım. Ama kitap veren birkaç blog gördüm ama onlar diğerleri kadar popüler olmuyor ne yazık ki. Benim kişisel fikrim bu.

Çavlan dedi ki...

peri - yok ona katılıyorum kesinlikle, bir kültür sanat blogu asla ve asla moda blogu ya da kozmetik blogu ya da "lifestyle blogu" ("şuraya gittim şunu yaptım şunu giydim şunu yedim") kadar popüler olamıyor, o apayrı bir mevzu :)