1 Eylül 2010 Çarşamba

Tatil Dedikleri...



Yukarıdaki görsel her şeyi açıklıyor aslında: Tatile çıkıyoruz. İki haftaya yakın yeni yazı olmayacak blogda yani, ama döner dönmez yazacağız (evet evet, ben bile :p). Bu iki haftada Kediler ve Kitaplar'ı unutmayın, ara sıra gelin, arşivi falan karıştırın. Sıkılmamak için Çavlan'ın diğer blogu Pek Güzel Şeyler'e de bakabilirsiniz tabi, o biraz deli olduğu için yazılarını önceden planlayıp hepsini hazırladı, yokluğunda otomatik olarak her sabah yeni bir kayıt yayınlanacak orada. Tık: http://pekguzelseyler.com

8 yorumcuk:

Elif Derviş dedi ki...

iyi tatiller şekerler :))

otomatik yazı yayınlama nasıl oluyormuş yahu :D iyiymiş :)

Çavlan dedi ki...

teşkürler :) işte yazının tarih kısmında gelecek bir tarihi seçince planlamış oluyorsun, yazın da ayarladığın gün ve saatte beliriveriyor blogunda, pek kullanışlı pek :d

Gulda dedi ki...

İyi tatiller, çok keyifli vakit geçirin, bür sürü güzel tespit yapın. Sizden tatil yazısı okumak yine çok keyifli olacak eminim:))

Judy Abbott dedi ki...

iyi tatiller dostlar, harika vakit geçirin. ve yazıya eklediğiniz fotoğraf o kadar şirin ki söyleyecek laf bulamıyorum:)

even better than the real thing dedi ki...

İyi tatiller sevgili Çavlan'la Umut, ne yalan söyliym kediler ve kitaplar'ın eksikliğini hissedeceğim :) Benim için de dinlenip eğlenin.

Umut dedi ki...

Hepinize teşekkürler arkadaşlar! :)

(Önceki yorumu yazmayı tamamlayamadan "yayınla"ya basmışım, tekrar deniyorum :p)

Even better, merak etme abi, Çavlan dinleneceğim nihayet falan diyor ama biliyorum onu, orada da yazı yazar bir sürü, dönüşüne eksikliğini hissettirmez geçen zamanın :)

Burcu dedi ki...

Ay evet güzel bişimiş yorum beğen tuşu da eklemek istedim ben sizin bloga, güzel giderdi:)

Neyse iyi tatiller...

Lord of Kobol dedi ki...

Tatil mühim birşey yapın tabi ama ben sizin yazılarınızı özlerim, iki hafta çok uzun bir süre... Neyse ki "Pek Güzel Şeyler" varmış, nasıl olmuş da kaçırmışım ben bu yeni blogu, çok güzelmiş çok!