1 Ekim 2012 Pazartesi

Wicked Rider

Yeni oyunum nihayet yayında. Wicked Rider önceden yaptığım yarış oyunlarına benzer bir şekilde, tarz olarak Amiga/DOS zamanının retro yarış oyunlarının tarzında bir motosiklet yarışı oyunu. Yasadışı yarışlardan para kazanıp hem yeni pistlerde yarışmaya hak kazanmaya çalışırken, hem de motosikletimizi geliştirebiliyorsunuz. Oyunda aynı zamanda bize meydan okuyan rakiplerle iddiaya girip daha fazla kazanmamız (veya kaybetmemiz) mümkün. 



Aynı zamanda bunun son yarış oyunum olmasına karar verdim, son zamanlarda hep aynı şey üzerinde uğraşmaktan gına geldi açıkçası :p 

Oyun hakkındaki her türlü fikir ve yorumlarınızı duymak isterim.


Meraklısı için notlar: Oyunu tarayıcınızda tam ekran oynarsanız, p (pause), n ve x (nitro) tuşlarının çalışmadığını fark edeceksiniz, bunun nedeni oyunun yazıldığı flash platformunun güvenlik uygulamaları, yani benim değiştirebileceğim bir şey değil ne yazık ki. Tam ekranda nitro için space (boşluk) tuşuna basabilirsiniz. Bazı eski klavyeler de aynı anda 2 ok tuşuna basılıyken space'e basıldığında algılamıyor, bu da tamamen hardware kaynaklı ilginç bir durum, x ve n harfleri de bu klavyeler için konuldu (x oklarla oynarken, n ise WASD ile oynarken rahat oluyor). "Neden oyuncunun kendi tuşlarını atamasına izin vermedin?" diye sorarsanız o da hem üşengeçlik hem de bu çaptaki bir oyunda çoğu kişinin bunlarla uğraşmayacak olduğunu bilmemden.



Oynamak isteyenleri buradan alalım.

10 yorumcuk:

even better than the real thing dedi ki...

Keşke zamanım olsa da hakkında detaylı bir yorum yapabilsem, ama çalışmam gereken zamanda bu oyunu oynayıp bir de üzerine bitirene kadar bırakamadığım için işler coştu, bana da sadece çok beğendiğimi söyleyebilecek vakit kaldı :)

multiplexslut dedi ki...

Eskileri hala ozlemle anan birisi olarak cok sevdigimi soyleyebilirim. :)

Adsız dedi ki...

Buram buram retro kokan bu oyunu, üstelik flash platformunda çıkarmış olman gerçekten takdire şayan bir hareket. Ben çok beğendim, gözüme çarpan bir eksik yok gibi. Eline sağlık..

metallicgrey dedi ki...

Hos olmuş ama hell driver ve vampire fver gibi oyunların beni daha çok czbediyor onu anladım.Şimdiki projelern neler peki,yine retro tarzı yarış oyunlarna devam mı,yoksa yeni şeyler mi?

kıvılcım dedi ki...

Cok keyifli bir oyun olmus, uzun zaman oynattiriyor kendini, tebrik ederim.. Sevgiler :)

irem dedi ki...

Süper, müthiş eğlenerek oynadım ama sonlarda o kadar zorlaştı ki hafiften çıldırttı yalan söyleyemem :P Tebriklerden bir demet diyorum <3 Yanlız üstteki arkadaşa katılıyorum açıkcası artık yarış oyunu değil daha değişik türlerde oyunlar bekliyoruz senden umut ki diyceksin ki siz bekliyosunuz da ne oluyor karnım mı doyuyor e tabi sende haklısın :D:D

Şu bloğa daha sık yazar mısınız bir de lütfen?!! :)

Umut dedi ki...

Teşekkürler hepinize yorumlar için :)

Even better, Multiplexslut, Erhan, Kıvılcım, beğenmenize sevindim, hepiniz sağolun zaman ayırıp yorum bıraktığınız için :)

Metallicgrey, yeni şeyler olacak nihayet :) İlk oyundan sonra sponsor çok istediği için aynı türe yoğunlaştım ama bu noktada ben de bu türe daha fazla bir şey katabileceğimi (ya da katmak istediğimi) sanmıyorum.

İrem :D Teşekkürler efenim öncelikle. Bu sene umarım o yeni oyunların geldiği sene olacak, yetti bu kadar yarış, ben de çektim isyan bayrağını :) Blog yazısına gelince, evet saldık hayat yoğunlaşınca, şu blogger'ın yeni arayüzü de işi zorlaştırdı, bir yazı yazıp preview'a basınca kendi kafasına göre bozup duruyor yazıları, ne halt yemeye değiştirdilerse... Bu arada yeni survivor güzel olacak gibi ne dersin? :D

irem dedi ki...

sana sadece iki kelime söylemek istiyorum: JONATHAN PENNER.

Emrah Yalım dedi ki...

Severek takipteyiz :)

Adsız dedi ki...

Oyunu çok beğendim değişik türlerde bekliyoruz o zaman :)