21 Şubat 2012 Salı

Effy Stonem

Tüm zamanların en karizmatik, en "cool" tv karakteri olabilir Effy Stonem. Gerçi daha Skins'in 3. sezonundayım, Effy'nin jenerasyonu yeni başladı, artık sadece arada bir görünen kızkardeş olmayacağı için el mahkum konuşmak zorunda kalacak ve o gizemli, esrarengiz havasından bir şeyler yitirecek diye tahmin ediyorum. Olsun. Ne olursa olsun benim için gelmiş geçmiş en havalı dizi karakteri olarak kalacak. (Görsellerin tümü hareketli olduğundan tam yüklenmeleri için biraz beklemeniz gerekebilir.)






































































13 yorumcuk:

Unknown dedi ki...

Ben sessiz effy iken daha bir iyi buluyordum onu yav :)) Skins'in Effy jenerasyonu da iyi ama 5. ve 6. sezonları hiç beğenmedim :)) İlk iki sezon en güzeliydi ^^

We are the Hippies dedi ki...

Çok güzel bu hatun ya! Ama akıllarda keş olarak kalabilir de :P

Çavlan dedi ki...

traveler: yorumunu yayınlamaya çalışırken fareyi kaydırıp 'sil'e tıklamışım, uçup gitti yorum, kusura bakma :) mail'imde duruyor hâlâ o yüzden kopyala yapıştır yapıyorum.

traveler'ın yorumudur:

Kesinlikle katılıyorum . Kız resmen cool kelimesinin karşılığı gibi duruyor , muhteşem .. O sakin donuk tavırları insanı öldürüyor , tersten doğmak gibi bir repliği vardı ilk sezonda hasta olmuştum .. The hunger games filminde Katnis Everdeen rolü için düşünüldüğünü duymuştum bence cuk otururdu o role, hem müthiş güzel kırılgan hemde sert bir havası var .

Çavlan dedi ki...

missy jyj: ben daha 3 ve 4'ü izlemedim ama tahmin ediyorum sessizliğini yitirince havasından da bir şeyler kaybedeceğini. izliycem yine de, sounçta effy. 5 ve 6'yı hiç seyretmemeyi düşünüyorum ama çünkü çok kişiden duydum üçüncü jenerasyonun kötü olduğunu.

Sera dedi ki...

4.sezon içine oturacak. Sonraki jenerasyona başlamasan da olur zaten, ğyle sıkıcılardı ki. Bu giflerden birkaçını görmemiştim, iyi oldu. Kaya Scodelario geleceğin Keira Knightley'si falan olacak gibi. Keira'dan daha karizmatik zaten.

even better than the real thing dedi ki...

Aşık oldum.

barış dedi ki...

Şahane bir derleme olmuş. Effy'yi tanımam, Skins'i bilmem ama bu GIF'lere bayıldım :)

Unknown dedi ki...

Evet 3. jenerasyon çok çok kötü. Karakterler falan tamamı ile boş tipler. Vakit kaybı yani. Sende vaktini boş yere harcama kesinlikle :))

methadonia dedi ki...

ben de cok severim bu hatunu. sevmekten, huzurdan buram buram kaçan, yıkım yıkım yıkım, depresif, keş ve junkienin teki için bunu söylemek garip belki ama :p

Berilyum dedi ki...

merabalar çavlan:) blogu uzun zamandır takip ediyorum ilk yorumum da skins için gelsin o zaman:)

4.sezondan sonra hele ki effy gibi bir karakterden sonra 3. jenerasyonu bende başta çok yadırgadım bunlar gitsiiin effy gelsin freddie gelsin diye çok isyan ettim:d nitekim izledikçe o bilindik skins havasını yine izleyiciye aktarmayı başarmışlar diye düşünüyorum ben:)

eucalyptus dedi ki...

Skins'in 6. sezonunu izlemekte olan biri olarak söylemeliyim ki, ilk jenerasyonun üstüne tanımak mümkün değil. İlk jenerasyondaki karakterler ve dizinin genel olarak hikayesi İngiliz gençliğinin bu "corrupted" durumuna çok güzel ve gerçekçi bir açıyla yaklaşıyordu. İkinci ve üçüncü jenerasyonda fazla dramatize etmekten bunu kaybettiklerini düşünüyorum.(ah 3. jenerasyon, ah!)
3. jenerasyonun kötülüğünden bahsetmek gerekirse,tamam, birkaç iyi karakter var ama 5. sezon hakkaten çöp. 6. sezon şimdilik daha iyi gidiyor ama dizi senaristlerinin kendini tekrarlayıp durması insanı kıl etmiyor değil.
Effy deyince de, televizyon tarihinin en cool karakterlerinden biri olduğu şüphe götürmez bir gerçek. Ayrıca Skins tarihinde 4 sezon boyunca oynamış tek karakter olması da özelliğini katlıyor.. Ayrıca,tersten doğma muhabbetinin iyi olduğunu düşünüyorsanız, bir de şunu izleyin derim..

http://www.youtube.com/watch?v=STr9SPVH_Rg

Best Korean Dramas dedi ki...

1. Sezondayim ve burayı görene kadar hiç gözüme çarpmadi. Şimdilik yok gibi.

Helen de Waldebere dedi ki...

7. sezon effy'nin de dahil olacağı bir final sezonu olacak ve en sevilen skins karakterleri son bir sezon için buluşacak şeklindeki haber 5. ve 6. sezonlardaki acımızı biraz dindirdi sanki.