17 Şubat 2010 Çarşamba

Leziz Film Afişleri

Tüm Zamanların En İyi Filmleri serisinde, çoğu filmin kıyıda köşede kalmış, pek bilinmeyen afişlerini kullanmaya çalıştım. Fakat bir film için -doğal olarak- tek bir afiş kullanabildiğimden, bir sürü nefis afişi bir kenara itmek zorunda kalmıştım. Şimdi belki ilgilenen olur diye paylaşmaya karar verdim elemek zorunda kaldığım -pek bilinmeyen- film afişlerini. Sayıyı 100'ün altına indirmeye çalıştım ama olmadı :) Üstlerine tıkladığınızda büyüyorlar. Buyrunuz:














10 yorumcuk:

ahmet dedi ki...

çok güzel olmuş, elinize sağlık.

Müge dedi ki...

Seyirlikler için şahane bir seyirlik olmuş!! Ellerinize, emeğinize sağlık. Nice unutulmaz film bir arada, ne güzel! İzleyip, çok beğenip, unuttuklarımı da bu sayede hatırlamak iyi geldi.

Teşekkürler :)

küçükhanım. dedi ki...

V for vendetta!
işte bu benim favori filmlerimden..duvarımda asılı afiş burdakilerin yanında şimdi çok sönük ve boynu bükük kaldı :)

valla süper olmuş..ellere sağlıklar olsun efendim ;)

Yoğurt. dedi ki...

üşenmedim, beğendiklerimi teker teker kaydettim hard diskime. gerçi hepsini beğendim de, hadi bayıldıklarımı diyeyim.şimdi bunların hepsini kullanarak bir kolaj yapmayı, sonra da masaüstü resmim olarak kullanmayı düşünüyorum. ama ne zaman yapabilirim bunu bilmem :)

mükemmel olmuş,bunları tek tek seçebildiğiniz için zevkinize, buraya yükleyerek harcadığınız zaman için de emeğinize sağlık.

yalnız şimdi tüm zamanların en iyi filmleri yazılarında kullanılan afişler burda yok değil mi? yani orada kullandıklarınız en beğendiklerinizdi, kullandınız bitti,böyle anladım ben ama emin olamadım, eğer doğru anladıysam şimdi bir de tek tek o serinin yazılarındaki afişleri indirmem gerekecek,off mantıklı bir işe mi giriştim acaba :)

csyasoo dedi ki...

Elinize sağlık 10 numero bir çalışma.

Alırım ben bunları :D

Çavlan dedi ki...

Yoğurt, TZEİF'te kullandığım afişler ayrı, en güzelleri onlardı benim fikrime göre ama bir de buraya yüklemeye kasmadım onları. Kolaylık diliyorum sana kolaj wallpaper projende :)

closet monkey dedi ki...

8 1/2 weeks, antichrist, coraline, dancer in the dark, dark knight, jules and jim, paris je taime, sin city, village, watchmen ve zodiac, bunlara bayıldım, resmen ba-yıl-dım! ya yapılır mı bu çavlan ya! ben istiyorum onları kocaman posterler olsun odama asiym istiyorum ya ühü :(((

verbumnonfacta dedi ki...

afiş bahsi, sinemaya dair her şey gibi zaaf gösterdiğim bir şey.
ve bu entry vasıtasıyla şahit olduğum üzere ihmal edilmiş ne çok güzellik var.
bu listeyi okuyana kadar favorilerim (ki çerçeveli ve duvarıma asılıdırlar)
- a perfect world (1992, clint eastwood)
- taxi driver (1976, martin scorsese)
- jules et jim (1962,françois truffaut)
- pulp fiction (1994, quentin tarantino)
ve yine bu listeyi görünceye kadar sahip olmayı arzuladığım ilk afiş ise yenilerden knight&day(2010, james mangold)du. şimdi ise liste kabardı. :)

gioberg dedi ki...

Çok şahane bir çalışma, elinize sağlık. İçlerinde hiç Türk filmi afişi olmaması da düşündürücü ama bildik bir sonuç, başrol oyuncularının kafalarını yan yana dizmekle güzel bir film afişi ortaya çıkmıyor tabi.

cyrano dedi ki...

made in britain için alternatif bir afiş mevcut mu elinizde?