26 Ağustos 2011 Cuma

Leziz Kitap Kapakları

Aslında bunlar daha önce birkaç ayrı kayıt halinde Pek Güzel Şeyler'de yayınlanmıştı, ama film afişleri serisini göz önüne alınca kitap kapaklarının yeri de burası olmalı diye düşündük. İşte birbirinden güzel kapak tasarımları:














































13 yorumcuk:

FFatiHH dedi ki...

gölge hırsızını aradım ıçlerinde.

Melih Varol dedi ki...

Gerçekten güzel kapaklarmış.Birsürü kapak var burada iyi uğraşmışsın.

Benign Chickenhatch dedi ki...

Iyi ki burda da paylasmissiniz yoksa haberim olmayacakti. Sahane tasarimlar var, keske bizim kitaplar da boyle olsa; yerli yazarlarin kitaplari ya da turkce ceviri kitaplar... Arada guzel kapaklar cikiyor ama cok nadir. Neyse tesekkurler bu paylasim icin.

derya dedi ki...

kitap kapaklarından etkilenerek satın aldıgım cok olmustur... bu postta cok ilgi cekici olmus:)

http://kitapcoskusu.blogspot.com/

pluie dedi ki...

muhteşem..muhteşem..muhteşem:)

böyle güzel postları bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim:) tekrar inceleyip ilgimi çekenleri kayıt edeyim bakalım.

sevgilerimle

pluie

Bokolog dedi ki...

Çok güzel bir derleme olmuş, bayıldım! Ellerinize sağlık.

bilen kadın dedi ki...

Selam ; bloğunuzu beğendim. Link değişimi yaparsanız sizi güncel bloğum olan artizmektebiizle.net siteme ekleyebilirim .karşılığında da sizden altyazilifilmizle.com sitemi eklemenizi rica ediyorum. düşünürseniz lütfen cevabınızı emre_adsense@hotmail.com adresime atınız. iyi çalışmalar

partihayaleti dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
partihayaleti dedi ki...

kapak tasarımları o kadar etkileyici ki yavaştan konu itibari ile ilgimi çekenleri okumaya başladım. there once lived a woman who tried to kill her neighbor's baby ilginç bir kitaptı. sırada a perfect mess var bakalım.

A.s.k. dedi ki...

Sırf kapağına bakıp da aldığım ama konusu bir şeye benzemeyen birçok kitap var belleğimde. En sonuncusu da Melissa Marr'ın yazdığı Lanetli Sevgili. Kapak aldatıcı, konu ise fiyasko

A.s.k. dedi ki...

Sırf kapağına bakıp da aldığım konusunu bir şeye benzetemediğim saçma sapan kitaplar geldi aklıma. En sonuncusu Lanetli Sevgili-Melissa Marr.

Best Korean Dramas dedi ki...

bayıldım hepsi de çok güzel, insanın alıp okuyasi geliyor. Ellerinize sağlık :)

Unknown dedi ki...

Kitap alırken kapak nasılmıştan çok arka kapakta yazanlara dikkat ederim ama bunlarla karşılaşırsam eğer kucak dolusu alırım galiba :)